torsdag 4. august 2016

Hjerteskjærende sommerlektyre

 Meg uten deg, av Kelly Rimmer.
Cappelen Damm, 2016.


«Meg uten deg må leses av alle som likte Et helt halvt år av Jojo Moyes», leste jeg bakpå denne boken, og da var jeg ikke sen om å låne den.

Callum jobber på et stort PR-byrå i Sydney, livet hans består av jobbkarrieren og mer eller mindre tilfeldige damebekjentskaper. En dag kommer han i snakk med Lilah. Lilah er jurist og en svært engasjert miljøforkjemper, en impulsiv veganer som går barbeint overalt og er et fyrverkeri av en liten dame. Hun er Callums rake motsetning, likevel faller han pladask. Men Lilah gjør det klart først som sist, hun er ikke interessert i et forhold, og de kommer aldri til å bli et par. Hun forsvinner ut av livet hans like fort som hun kom inn, men heller ikke hun klarer å glemme. De tilbringer stadig mer tid sammen og etter hvert går det opp for Callum hvorfor Lilah ikke vil binde seg. Hun er uhelbredelig syk, og det siste hun vil er å la Callum lide under hennes sykdom.

Men Callum gir ikke slipp på henne og sammen lever de livet som om hver dag skulle være den siste.Anbefalt av Oddveig Kværnes Bakkom. Rendalen bibliotek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar