fredag 4. juni 2010

Follestad: De Fire Og Han Som Gjør Galt Verre


Fire kamerater lever et stille liv uten andre bekymringer enn hvor det er fest neste helg. Ilderen Bambo, pandaen Hutte, vaskebjørnen Pepper og elgen Salt får i oppdrag av mystiske kappekledde menn å redde verden, brennkjapt. Kameratene ser helst at jorden redder seg selv, men før de vet ordet av det, er de på vei til Nepal. Skilpadden Jesper blir lurt inn i handlingen av en vakker, ung kvinne. Hans rolle som Han Som Gjør Galt Verre skaper mye hodebry og tenners gnissel for magikernes leder.

Dette er en utrolig grovspikka og morsom bok. Hvordan Follestad har klart å komme opp med dette plottet er helt utrolig. Det er litt grovt språk og mye detalj humor så denne boken passer nok ikke for de aller minste, men for ungdommer og voksne er dette en kjempe bok.

Dette er en helt fantastisk historie. Det er faktisk beundringsverdig hvordan Follestad har fått med så mye mellom omslaget.Dette er en bok som passer for de som liker å lese og de som ikke kan fordra det. Dette er en bok du vil bare ha mer av, beklageligvis er det ikke flere enn 3 bøker i serien. Follestad stiller på lik linje som forfattere som J.R.R. Tolkien og J.K. Rowling.

Anbefales på det sterkeste.

Jonas, ungdomsskoleelev

Se om boka er inne: Tynset bibliotek / Alvdal bibliotek

1 kommentar:

  1. har nettop lest fortsettelsen og til alle som ikke har hørt om den...LES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (har lest slutten også:))håper det kommer en begynnelsen etter slutten heh... har ikke fått nok:):):)):):):):):):):):):)):):

    SvarSlett